Mobil Arborrning

Vi erbjuder arborrning i hela Sverige och självklart är den mobil. Det betyder att ni som kund slipper köra era maskiner till en verkstad, vi kommer till er! På så sätt kan ni snabbt och kostnadseffektivt ha er maskin tillbaka i full drift. Vår lösning innebär att ni bibehåller maskinens ursprungliga mått/dimensioner, vilket gör att maskinens originaldelar fortfarande passar efter utfört arbete.

Nyhet inom detta segment är att vi nu även kan ordningställa planytor/anläggningsytor till som nytt

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Arborrning med ett mobilt arborrverk

Vi på Jonas Englin Consulting AB använder oss av en Sir MECCANICA WS2 Compact. Vårt mobila arborrverk har en svårslagen prestanda med hög avverkningsgrad, lätthanterlig design och flexibla monteringsfästen. Detta gör att vi bibehåller maskinens kvalitet samtidigt som vi snabbt får er tillbaka på banan igen.Hur fungerar arborrning?

Arborrning är bearbetningsmetod för att göra hål med stor diameter i ett arbetsstycke. Med spånbrytande bearbetning utökas diametern på ett existerande hål genom ett roterande skär. Vi tar er igenom vår process.


Steg 1

Först börjar vi med att montera arborrverkets svivlande lager på utsidan av de lagerlägen som skall arborras.


Steg 2

Sedan för vi in arborrstången och justera de svivlande lagringarna så arborrstången är centrerad i lagerlägena.


Steg 3

Slutligen svarvar vi ur det skadade lagerläget till önskat mått.

Har du frågor till oss?

Oavsett om du vet precis vad du behöver eller om du känner att det är lite av en djungel det här med arborrning så finns vi här för dig. Vi berättar mer än gärna hur vi kan hjälpa er på bästa sätt, tveka inte på att höra av dig!